Een rollator kopen voor mijn oma

logo

Mijn oma heeft haar heup pasgeleden gebroken. Het revalideren na de operatie ging heel erg moeizaam, maar zij kan gelukkig weer lopen. De eerste weken heeft zij alleen maar in bed gelegen en af en toe werd zij in de rolstoel getild.

Verdrietig

rollatorDe laatste keer trof ik mijn oma in een hele verdrietige bui aan, omdat zij zich heel erg ongelukkig voelde. Ik begreep haar wel, omdat zij sinds de operatie alleen maar thuis zit.

Het lopen ging de laatste tijd wel een stuk beter, maar zij durfde nog niet naar buiten. Om haar een beetje te stimuleren wilde ik een rollator kopen voor haar. Daarom ben ik gelijk op zoek gegaan naar een stevige rollator.

Al snel had ik een mooie rollator gevonden en die heb ik ook gelijk voor haar gekocht. De rollator heb ik dezelfde dag nog aan haar gegeven, maar in het begin wilde zij er eigenlijk niet mee lopen.

Uiteindelijk heeft zij het toch geprobeerd en sinds dien gaat zij gewoon weer zelf boodschappen doen.

Het gaat nu heel erg goed met haar. Gelukkig gaat zij weer naar buiten en daardoor heeft zij weer helemaal zin in het leven.